parkeringspris.dk
PARKPARK - den bedste P-app

PARKERING AALBORG

PARKERING AALBORG  LUFTHAVN

I Aalborg er der mange forskellige parkeringsmuligheder, samt meget forskellige priser alt efter, hvor du vælger at parkere din bil. Der er omkring 4000 P-pladser omkring midtbyen i Aalborg fordelt på både offentlige og private pladser.


Parkering på gaden langs kantstenen og på Aalborg kommunes parkeringsområder og i parkeringshuse det billigste valg. Der er dog en lang række private P-huse og P-pladser, som også kan benyttes til offentlig parkering - nogle af dem med attraktive priser - bl.a. P-Hus Budolfi Plads, Friis Shoppingcenter, der har automatisk kameralæsning, parkering foran Pier 5 Hotel oller parkering ved Kompas Hotel.


I Aalborg er der en flerre parkeringsområder med varierende priser. Området hvor du skal betale er opdelt i tre zoner, Rød, Grøn og Gul Zone. 


Der er forskel på priserne ila døgnet. Der er ganske få billetautomater i Aalborg og her kan du kun betale med kreditkort. Det nemmeste er at benytte en parkeringsapp, men vær opmærksom på at der er store prisforskellige ved forskellige apps. PARKPARKer billigst på 4 ud af 5 parkeringer. Husk du kan starte en parkering og lade den løbe så længe du har brug for, og derefter stoppe den når du kommer tilbage. Derfor er det oftest mere fordelagtigt at benytte en parkeringsapp end at betale i en automat. Dertil undgår du at skulle lede efter en automat og stå i kø til den.

Sådan bruger du kortet rigtigt: Hvis du zoomer ind på kortet herover, kan du se hvor mange parkeringspladser, der er på de forskellige veje, eventuelle ristriktioner, samt klikke på de enkelte parkeringspladser for at læse mere.

Helligdage


I Aalborg Kommune er der gratis parkering på helligdage. Se hvilke dage i links nedenfor.

Pas på...


Der er en del steder i Aalborg, hvor parkering styres af en privat parkeringsoperatør. Fx er parkering i C.A. Olesensgade Vest privat parkering ejet af Spritfabrikken, mens gadens østside er en del af kommunes parkeringsområde, Mellem Broerne. Betaler du for den gale side i din app, risikerer du at få en bøde af P-operatøren.

Tjek derfor altid skiltningen, der hvor du parkerer.

Aalborg Lufthavn


Noget nyt i Lufthavnen er betalingsparkering. Her betaler man med automatisk kameralæsning.