parkeringspris.dk

PARKERING I FREDERICIA

I Fredericia findes et godt udvalg af betalingsparkering med og uden tidsbegrænsning, som du kan benytte, når du besøger byen.

Der er almen mulighed for parkering på udvalgte og afmærkede områder i midtbyens gader - vær opmærksom på parkeringsregler på stedet - men ønsker du hurtigt og nemt at finde en central parkeringsplads, kan du i stedet benytte de større P-pladser, der ligger i midtbyen. Herfra er der kort gåafstand til Fredericias gågader med gode shoppingmuligheder, Fredericias seværdigheder og café- og byliv. Der er to priser på betalingsparkering.


Der er ganske få billetautomater, hvor du kun kan betale med kreditkort, og det nemmeste er at benytte en parkeringsapp, hvor PARKPARK er billigst på 4 ud af 5 parkeringer. Husk du kan starte en parkering og lade den løbe så længe du har brug for, og derefter stoppe den når du kommer tilbage. Derfor er det oftest mere fordelagtigt at benytte en Parkeringsapp end at betale i en automat. Dertil undgår du at lede efter en automat og stå i kø til den.

PARKPARK - den bedste P-app

Sådan bruger du kortet rigtigt: Hvis du zoomer ind på kortet herover, kan du se hvor mange parkeringspladser, der er på de forskellige veje, eventuelle ristriktioner, samt klikke på de enkelte parkeringspladser for at læse mere.

Det er nemt at parkere med PARKPARK

Helligdage


I Fredericia er der gratis parkering på helligdage. Se hvilke dage i linket nedenfor.

Parker nemt med PARKPARK