parkeringspris.dk
PARKPARK - Danmarks bedste P-app

Parkering i København Kommune er opdelt i fire P-zoner. I det centrale København skal du betale for at parkere, og parkeringspriserne varierer efter hvilken zone, du vælger at parkere i. Jo længere fra centrum du parkerer, jo billigere bliver det som hovedregel. Visse steder i København er der nu 3 timers parkering på hverdage og uden begrænsning i weekender og på helligdage, med P-skive og uden brug af parkeringsbillet eller P-app. Se zonerne hos Københavns Kommune: Licenszoner uden tidsbegrænsning.

Frederiksberg er sin egen kommune med egen P-zone med egne parkeringspriser og -regler (se om Parkering Frederiksberg her).


Mange af pladserne i Nordhavnen, området omkring den gamle Frihavn, Langelinie og Toldboden samt i Ørestaden ejes af selskabet By & Havn (tidligere Københavns Havn) og administreres seperat fra de kommunale pladser selv om de ligger i Københavns Kommune.


Ud over de kommunale pladser er der mange P-huse, butikscentre og private parkeringspladser.


Ved Operaen i København har der være parkering nord for Operaen. Den P-plads er nu lukket.
Men, der er åbnet en ny parkeringskælder under Operaparken, lige syd for Operaen. Det er nok den flotteste P-kælder i Danmark, med 350 P-pladser, masser af ladepladser og opgang under tag til Operaen. Tilkørsel sker via Danneskiold-Samsøes Alle og Fabrikmestervej.


Der er forskel på priserne ila døgnet. I kommunens billetautomater kan du kun betale med kreditkort, og det nemmeste er at benytte en parkeringsapp, hvor PARKPARK er billigst på 4 ud af 5 parkeringer. Husk du kan starte en parkering og lade den løbe, så længe du har brug for, og derefter stoppe den når du kommer tilbage. Derfor er det oftest mere fordelagtigt at benytte en parkeringsapp end at stå i kø for at betale i en automat.


Se priser i de københavnske parkeringszoner og By & Havn nedenfor.

PARKERING KØBENHAVN
PARKERING BY & HAVN

PARKERING OPERAEN

Sådan bruger du kortet rigtigt: Hvis du zoomer ind på kortet herover, kan du se hvor mange parkeringspladser, der er på de forskellige veje, eventuelle ristriktioner, samt klikke på de enkelte parkeringspladser for at læse mere.

Priser i Københavns Kommune


I det centrale København skal du betale for at parkere. Der er forskellige priser alt efter, hvilken zone du vælger at parkere i. Jo længere du parkerer fra centrum, jo billigere bliver det.


Herunder kan du se priserne for at parkere i København.

Andre steder at parkere i København


Andre steder i København hvor du med fordel kan parkere:

Parkering i By & Havn


PARKinCPH er By & Havns digitale parkeringsportal til administration af digitale parkeringstilladelser til By & Havns parkeringsanlæg i Ørestad, Nordhavn, Marmormolen, Søndre Frihavn og Nordre Toldbod.


Herunder kan du læse om By & Havns parkeringsanlæg i Ørestad, Nordhavn, Marmormolen, Søndre Frihavn og Nordre Toldbod.

ANPR og priser


Uanset om du vil parkere i By & Havns flotte nye parkeringshuse i Nordhavnen, fx P-Hus Lüders, på Langelinie, Toldboden eller i Ørestaden ved Royal Arena, er PARKPARK den billigste betalingsapp.

Mange af de nye P-huse har automatisk kameralæsning, så du kan bare køre ind- og ud, så klarer en betalingsapp, fx PARKPARK, din betaling.