parkeringspris.dk
PARKPARK den bedste P-app

PARKERING I ROSKILDE

I Roskilde er der betalingsparkering omkring bymidten og omkring Musikon. Der er desuden et P-hus i forbindelse med Musikon, med betalingsparkering. De første to timers parkering er gratis, når man betaler med en app.
Roskilde Kommune er ansvarlig for en del veje og pladser og et enkelt parkeringshus på Sortebrødre Plads. Men pas på, der er også andre områder, især omkring Schmeldts Plads og i Læderstræde, som styres af private parkeringsoperatører, som er ret dyre. 


Der er ganske få billetautomater, hvor du kun kan betale med kreditkort, og det nemmeste er at benytte en parkeringsapp, hvor PARKPARK er billigst på 4 ud af 5 parkeringer. Husk du kan starte en parkering og lade den løbe så længe du har brug for, og derefter stoppe den når du kommer tilbage. Derfor er det oftest mere fordelagtigt at benytte en parkeringsapp end at betale i en automat. Plus, du undgår at skulle lede efter en automat og stå i kø til den.

I P-huset ved Musikon er PARKPARK billigste app.

Roskilde Midtby

Sådan bruger du kortet rigtigt: Hvis du zoomer ind på kortet herover, kan du se hvor mange parkeringspladser, der er på de forskellige veje, eventuelle ristriktioner, samt klikke på de enkelte parkeringspladser for at læse mere.

Helligdage


I Roskilde Kommune er der gratis parkering på helligdage. Se hvilke dage på linket nedenfor.

Parker nemt med PARKPARK