parkeringspris.dk
PARKPARK - den bedste P-app i Danmark

PARKERING ESBJERG BYMIDTE
ESBJERG LUFTHAVN

Inden for Esbjerg Kommunes betalingszone, afgrænset af Nørregade, Jernbanegade, Østre Havnevej/Hulvejen/Havnegade og Stormgade kan du parkere gratis i to timer, men husk at du nu skal indstille parkeringen i din app så sørger appen for at du får de første to timer gratis.

Endelig er der flere fin private parkeringspladser bl.a i Norgesgade 5-7, Kongensgade 56-58, Englandsgade og P-huset i Danmarksgade.


I Esbjerg Lufthavn er der automatisk kameralæsning, og her er PARKPARK den absolut billingste parkeringsapp.


I billetautomaterne i Esbjerg kan du betale med kreditkort eller Mobilepay, og du skal betale forud. Det nemmeste er at benytte en parkeringsapp, hvor PARKPARK er billigst på 4 ud af 5 parkeringer. Husk du kan starte en parkering og lade den løbe så længe du har brug for, og derefter stoppe den når du kommer tilbage. Derfor er det som regel mere fordelagtigt at benytte en parkeringsapp en at betale i en automat. Dertil undgår du at skulle lede efter en automat og stå i kø til den.

Sådan bruger du kortet rigtigt: Hvis du zoomer ind på kortet herover, kan du se hvor mange parkeringspladser, der er på de forskellige veje, eventuelle ristriktioner, samt klikke på de enkelte parkeringspladser for at læse mere.

Helligdage


I Esbjerg Kommune er der gratis parkering på helligdage. Se hvilke dage på linket nedenfor.

Parker nemmest og billigt med PARKPARK