parkeringspris.dk

PARKERING I HILLERØD

I Hillerød er der en række parkeringszoner.


Du får altid den første times parkering gratis, når du parkerer på en offentlig parkeringsplads i Hillerød Kommune. Du skal bare registrere din parkering i app'en, og app'en vil så sørge for, at du får den første time uden beregning.


Slotsarkaderne har 3 parkeringshuse, der alle har automatisk kameralæsning. Her kan du køre ind og ud igen, og er du registeret i en parkeringsapp, fx PARKPARK, så læses din nummerplade automatisk og du betaler helt automatisk. Du får naturligvis den gratistid, du er berettiget til automatisk.


PARKPARK er billigste app at benytte i Slotsarkaderne. Det er automatisk kameralæsning i Slotsarkaderne, så med fx en PARKPARK app, kan du bare køre ind og ud - så sklarer app'en resten.

PARKPARK - Danmarks bedste P-app

Sådan bruger du kortet rigtigt: Hvis du zoomer ind på kortet herover, kan du se hvor mange parkeringspladser, der er på de forskellige veje, eventuelle ristriktioner, samt klikke på de enkelte parkeringspladser for at læse mere.

Helligdage


I Hillerød er der gratis parkering på helligdage. Se hvilke dage på linket nedenfor.


Og vær opmærksom på P-skiltene uanset hvor du parkerer!

Det er nemt at bruge PARKPARK

Den nemmeste måde at betale for parkering er via en betalingsapp, som du har må mobilen. Ofte kaldet en parkeringsapp (P-app).


Det er vildt smart, men det kan godt betale sig at holde et skarpt øje med dem, for der er stor forskel på, hvad de kan bruges til, og hvad de koster!


Fælles for dem alle er dog, at man kan starte og stoppe parkeringen når som helst, og dermed kommer man aldrig til at betale for mere end det, man forbruger i parkeringstid.

Man kan også forlænge parkeringen, uden man er i bilen.

Og man undgår at bruge tid i en kø til P-automat. Det er smart!