parkeringspris.dk

PARKERING FREDERIKSBERG

Frederiksberg Kommune er én stor parkeringszone med fine parkeringsmuligheder. Men der er en del undtagelser, hvor parkeringen styres af en privat P-udbyder, så derfor: hold øje med skiltningen hvor du holder.


Prisen er stigende alt efter, hvor længe du holder på Frederiksberg. Der er ganske få betalingsautomater på Frederiksberg, og det nemmeste er at benytte en parkeringsapp, hvor PARKPARK er billigst på 4 ud af 5 parkeringer. Husk du kan starte en parkering og lade den løbe, så længe du har brug for, og derefter stoppe den når du kommer tilbage. Derfor er det oftest mere fordelagtigt at benytte en parkeringsapp end at betale i en automat. Frederiksberg har en max pris pr. døgn.


Frederiksberg Kommune har foreløbig to parkeringskældre, hvor P-reglerne er de samme som i gadeplan. De to kældre er på Langelands Plads med parkering for hele Svømmehalskvarteret, og Falkoner P-Kælder under Frederiksberg Gymnasium lige ved Falkoner Centret. En tredie P-kælder er på vej under pladsen bag Rådhuset mellem Smallegade og Frederiksberg Bredgade.


I Frederiksberg Centret er der automatisk kameralæsning. Her kan du køre ind og ud igen. Og er du registeret i en parkeringsapp, fx PARKPARK, så læses din nummerplade automatisk, og du betaler helt automatisk og undgår at stå i kø til betalingsautomaten. Du får naturligvis den gratis tid, du er berettiget til, automatisk.


Sådan bruger du kortet rigtigt: Hvis du zoomer ind på kortet herover, kan du se hvor mange parkeringspladser, der er på de forskellige veje, eventuelle ristriktioner, samt klikke på de enkelte parkeringspladser for at læse mere.

Elbiler, Gratistid og helligdage


På Frederiksberg Kommunes arealer er der ikke længere gratis parkering for el-og hybridbiler, du skal strate en parkering som alle andre biler.


I Frederiksberg Kommune er der gratis parkering på helligdage. Se hvilke dage på linket nedenfor.

Andre steder at parkere på Frederiksberg


Andre steder i København hvor du med fordel kan parkere:

PARKPARK - den bedste P-app i Danmark