parkeringspris.dk

PARKERING I VEJLE

Der er over 3500 parkeringspladser i Vejle. 

De fordeler sig over kommunens gader, pladser og parkeringshuse, private P-pladser samt ofte ret dyre pladser med private P-operatører.

I Vejle kommunes P-huse Tróndur, Albert og Cronhammar samt på P-pladsen Abelones Plads er der automatisk nummerpladelæsning, så det er virkelig nemt, når man er tilmeldt en P-app. Her er PARKPARK den suverænt billigste app.


I Å-Centret i Vejle er der tilsvarende automatisk kameralæsning, og igen her er PARKPARK billigste parkeringsapp.


Der er ganske få billetautomater, hvor du kun kan betale med kreditkort, og det nemmeste er at benytte en parkeringsapp, hvor PARKPARK er billigst på 4 ud af 5 parkeringer. Husk du kan starte en parkering og lade den løbe så længe du har brug for, og derefter stoppe den når du kommer tilbage. Derfor er det oftest mere fordelagtigt at benytte en parkeringsapp end at betale i en automat. Dertil undgår du at skulle lede efter en automat og stå i kø til den.

PARKPARK er den bedste P-app

Sådan bruger du kortet rigtigt: Hvis du zoomer ind på kortet herover, kan du se hvor mange parkeringspladser, der er på de forskellige veje, eventuelle ristriktioner, samt klikke på de enkelte parkeringspladser for at læse mere.

Helligdage


I Vejle er der gratis parkering på helligdage. Se hvilke dage i linket nedenfor.

Parker nemt med PARKPARK og undgå køen ved automaten