parkeringspris.dk
PARKPARK er Danmarks bedste Papp

PARKERING TÅRNBY KOMMUNE

Område: Tårnby og Kastrup

KØBENHAVNS LUFTHAVN

I Tårnby Kommune er der to zoner med betalingsparkering: I Kastrup, nord for Lufthavnen, og i området omkring Tårnby Torv og Tårnby Station.
I Kastrup er der to zoner: Kastrup Nord og Kastrup Syd. Endelig er der specielle priser på Kastruplundgade.

Der er andre restriktioner omkring parkeringens længde i andre områder.
Der er ganske få billetautomater, hvor du kun kan betale med kreditkort, og det nemmeste er at benytte en parkeringsapp, hvor PARKPARK er billigst på 4 ud af 5 parkeringer. Husk du kan starte en parkering og lade den løbe så længe du har brug for, og derefter stoppe den når du kommer tilbage. Derfor er det oftest mere fordelagtigt at benytte en parkeringsapp end at betale i en automat.

I Københavns Lufthavn er der helt specielle regler. Lufthavnen administrer selv sine pladser. Læs mere om Parkering i Lufthavnen nedenfor.
Men i Københavns Lufthavn kan du parkere og betale med PARKPARK på 4 parkeringsarealer, bl.a. på pladserne umiddelbart foran Clarion Hotel og foran administrationsbygningen.


Sådan bruger du kortet rigtigt: Hvis du zoomer ind på kortet herover, kan du se hvor mange parkeringspladser, der er på de forskellige veje, eventuelle ristriktioner, samt klikke på de enkelte parkeringspladser for at læse mere.

Helligdage


I Tårnby Kommune er der gratis parkering på helligdage. Se hvilke dage på linket nedenfor.

Andre steder at parkere i Lufthavnen


Andre steder i Lufthavnen hvor du med fordel kan parkere: