parkeringspris.dk

PARKERING I SILKEBORG

I Silkeborg midtby findes ca. 2.250 P-pladser med betaling, og på 150 P-pladser er der tidsbegrænsning. De større kommunale parkeringspladser findes følgende steder: P-pladserne ved Rådhuset, på Søgade, Mejerigården, Bios Gård, Bindslevs Plads, Bindslevs Plads P-kælder, Kornmods Gård, Estrups Gård og Havnepladsen.


Der er 1 times gratis parkering på de kommunale betalingsparkeringspladser i Silkeborg midtby pr. dag, hvis du betaler med betalingskort eller bruger parkeringsapp.


Desuden findes der bl.a. private parkeringspladser, bl.a. ved Papirfabrikken, Jyske Bank, Søtorvet samt ved Silkeborg Sygehus.

Der er ganske få billetautomater, hvor du kun kan betale med kreditkort, og det nemmeste er at benytte en parkeringsapp, hvor PARKPARK er billigst på 4 ud af 5 parkeringer. Husk du kan starte en parkering og lade den løbe så længe du har brug for, og derefter stoppe den når du kommer tilbage. Derfor er det oftest mere fordelagtigt at benytte en parkeringsapp end at betale i en automat. Dertil undgår du at skulle bruge tid på at lede efter en automat og stå i kø til den.


Den bedste P-app: PARKPARK

Sådan bruger du kortet rigtigt: Hvis du zoomer ind på kortet herover, kan du se hvor mange parkeringspladser, der er på de forskellige veje, eventuelle ristriktioner, samt klikke på de enkelte parkeringspladser for at læse mere.

Helligdage


I Silkeborg er der gratis parkering på helligdage. Se hvilke dage i linket nedenfor.

Undgå køen ved automaten - brug PARKPARK!