parkeringspris.dk
Den bedste P-app: PARKPARK

PARKERING I HORSENS

Der er 2 timers gratis parkering på de offentlige parkeringspladser i Horsens. Du skal registrere din parkering via app eller i P-automaten, selvom de 2 første timer er gratis i Horsens Kommune. Du registrerer din parkering med bilens registreringsnummer og får derfor ikke udskrevet nogen billet. Der er max 2 timers gratis parkering inden for 24 timer.


Skal du parkere længere tid end de 2 timers gratis parkering, kan du betale på 2 forskellige måder på de offentlige parkeringspladser:

  1. Med kreditkort på billetautomaterne. Mønter er også en mulighed på P-pladserne ved J Chr Juliussens Vej og på Vitus Berings Plads i Horsens)
  2. Med mobil app


Der er ganske få billetautomater, hvor du kun kan betale med kreditkort, og det nemmeste er at benytte en parkeringsapp, hvor PARKPARK er billigst på 4 ud af 5 parkeringer i Horsens Kommune. Dertil undgår du at skulle lede efter en automat og stå i kø til den.

Sådan bruger du kortet rigtigt: Hvis du zoomer ind på kortet herover, kan du se hvor mange parkeringspladser, der er på de forskellige veje, eventuelle ristriktioner, samt klikke på de enkelte parkeringspladser for at læse mere.

Helligdage


I Horsens Kommune er der gratis parkering på helligdage. Se hvilke dage på linket nedenfor.

Parker nemt med PARKPARK