parkeringspris.dk

PARKERING I KØGE

Betalingsparkering i Køge midtby er opdelt i to forskellige zoner, men i tillæg til de kommunale pladser, har byudviklingsselskabet Køge Kyst har en række pladser omkring havnen. Det kan derfor godt betale sig at sætte sig ind i reglerne.

  • Køge Kommunes betalingszone: I betalingszonen skal du som udgangspunkt betale for at parkere i dagtimerne mandag til fredag og lørdag. På Søn- og Helligdage er det gratis at parkere. I betalingszonen betaler du på timebasis. Her kan du ikke købe dagslicens til parkering.
    Til de hurtige ærinder har du mulighed for at parkere gratis i op til 1 time på Torvet og de tilstødende veje. Du kan ikke forlænge din parkering herefter.

  • Køge Kommunes bufferzone: I bufferzonen må du parkere 2 timer gratis i tidsrummet klokken 8-18 mandag til fredag og kl. 8-15 lørdag. Herefter skal du betale, hvis du ønsker at forlænge din parkering. I så fald skal du købe en dagslicens. Det koster 30 kroner. Du kan ikke parkere på timebasis og købe timelicens i bufferzonen.
    Du kan købe dagslicens i bufferzonen hos EasyPark. Du skal logge på med dit MitID.

  • Der er betalingsparkering på Køge Kysts P-pladser på hverdage og lørdage, mens det er gratis at parkere på søn- og helligdage. Det er selskabet City-Parkering, som står for kontrollen på Køge Kyst's pladser.

  • Endelig er der enkelte P-pladser i Køge, som opereres af en privat P-operatør, og de er oftest ret dyre pladser.


Der er ganske få billetautomater, hvor du kun kan betale med kreditkort, og det nemmeste er at benytte en parkeringsapp, hvor PARKPARK er billigst på 4 ud af 5 parkeringer. Husk du kan starte en parkering og lade den løbe så længe du har brug for, og derefter stoppe den når du kommer tilbage. Derfor er det oftest mere fordelagtigt at benytte en parkeringsapp end at betale i en automat. Dertil undgår du at skulle lede efter en automatik og stå i kø til den.

PARKPARK - den bedste P-app

Sådan bruger du kortet rigtigt: Hvis du zoomer ind på kortet herover, kan du se hvor mange parkeringspladser, der er på de forskellige veje, eventuelle ristriktioner, samt klikke på de enkelte parkeringspladser for at læse mere.

PARKPARK er bare nemt at bruge

Helligdage


I Køge er der gratis parkering på helligdage. Se hvilke dage på linket nedenfor.

P-automat kontra P-app