parkeringspris.dk

PARKERING I SKAGEN
og på GRENEN

I og på Skagen skal du betale for at parkere i sommermånederne juni, juli og august. Det gælder Skagen by, Skagen Havn, P-pladserne ved det grå fyr og på Grenen.

Som noget nyt skal overnattende biler og autocampere, betale nattakst ved overnatning på Grenen og ved Skagen Rådhus (Sct. Laurentiivej 87) i tidsrummet 23-07.


Der er ganske få billetautomater i Skagen, og her kan du kun betale med kreditkort. Det nemmeste er at benytte en parkeringsapp, men vær opmærksom på at der er store prisforskellige ved forskellige apps. PARKPARKer billigst på 4 ud af 5 parkeringer.

Husk du kan starte en parkering og lade den løbe så længe du har brug for, og derefter stoppe den når du kommer tilbage. Derfor er det oftest mere fordelagtigt at benytte en parkeringsapp end at betale i en automat. Dertil undgår du at skulle lede efter en automat og stå i kø til den.


Pas på: Der er enkelte steder i Skagen, hvor parkering styres af en privat parkeringsoperatør. Tjek derfor altid skiltningen, der hvor du parkerer.

PARKPARK - Danmarks bedste P-app

Sådan bruger du kortet rigtigt: Hvis du zoomer ind på kortet herover, kan du se hvor mange parkeringspladser, der er på de forskellige veje, eventuelle ristriktioner, samt klikke på de enkelte parkeringspladser for at læse mere.