parkeringspris.dk
Danmarks bedste P-app er PARKPARK

PARKERING RANDERS

I Randers skal du betale for at parkere indenfor centerringen. Parkeringsområdet ved Randers Regnskov og Østervangsvej ved Regionshospitalet Randers er dog også kommunale betalingspladser.


Det nemmeste er at benytte en parkeringsapp, men vær opmærksom på at der er store prisforskellige ved forskellige apps. PARKPARK er billigst på 4 ud af 5 parkeringer i Randers. Husk du kan starte en parkering og lade den løbe så længe du har brug for, og derefter stoppe den når du kommer tilbage. Derfor er det oftest mere fordelagtigt at benytte en parkeringsapp end at betale i en automat. Dertil undgår du at skulle lede efter en automat og stå i kø til den.

Se priser i PARKPARK app’en, ved at klikke på en plads og så starte parkering. Derpå kan du klikke på Priser, Tider og Betingelser uden at starte parkeringen.

Sådan bruger du kortet rigtigt: Hvis du zoomer ind på kortet herover, kan du se hvor mange parkeringspladser, der er på de forskellige veje, eventuelle ristriktioner, samt klikke på de enkelte parkeringspladser for at læse mere.

Helligdage


I Randers Kommune er der gratis parkering på helligdage. Se hvilke dage på links nedenfor.

Pas på...


Der er en del steder i Randers, hvor parkering styres af en privat parkeringsoperatør, og hvor området rundt om er Århus Kommune, men betaler du for Randers Kommune i din app, risikerer du at få en bøde af P-operatøren.

Tjek derfor altid skiltningen, der hvor du parkerer.