parkeringspris.dk

PARKERING I HELSINGØR
OG ESPERGÆRDE

I Helsingør er der tre række parkeringszoner fra 8. april 2024: Midtbyen i Helsingør, omkring Kulturværftet og på Espergærde Torv.


Betalingsområdet dækker centrum af Helsingør indenfor Trækbanen/IL Tvedesvej (Ring 1). Espergærde Torv er område omkring vejkryset ved Strandvejen Mørdrupvej.


Helsingør Bycenter har endnu ikke betalingsparkering, men det forventes introduceret i foråret 2024. PARKPARK er den billigste app at benytte i Helsingør.  

PARKPARK - Danmarks bedste P-app

Sådan bruger du kortet rigtigt: Hvis du zoomer ind på kortet herover, kan du se hvor mange parkeringspladser, der er på de forskellige veje, eventuelle ristriktioner, samt klikke på de enkelte parkeringspladser for at læse mere.

Helligdage


I Helsingør er der gratis parkering på helligdage. Se hvilke dage på linket nedenfor.


Og vær opmærksom på P-skiltene uanset hvor du parkerer!

Det er nemt at bruge PARKPARK

Den nemmeste måde at betale for parkering er via en betalingsapp, som du har må mobilen. Ofte kaldet en parkeringsapp (P-app).


Det er vildt smart, men det kan godt betale sig at holde et skarpt øje med dem, for der er stor forskel på, hvad de kan bruges til, og hvad de koster!


Fælles for dem alle er dog, at man kan starte og stoppe parkeringen når som helst, og dermed kommer man aldrig til at betale for mere end det, man forbruger i parkeringstid.

Man kan også forlænge parkeringen, uden man er i bilen.

Og man undgår at bruge tid i en kø til P-automat. Det er smart!